Gourmet-, haring-, visschotel, zalmsalade

 

20

Ontvangt u gasten of wilt u een gezellig en smaakvol etentje? Wij leveren diverse gourmet-, haring-, visschotels en zalmsalades op maat! Deze worden fraai opgemaakt en bevatten een banket aan vissoorten. Wanneer u zo’n schotel enkele dagen tevoren besteld, verzorgen wij uw perfecte vismaaltijd. Desgewenst met stokbrood en of diverse home-made sauzen. De haringschotel wordt op maat gemaakt en de prijs is gekoppeld aan de hoeveelheid haring.

U kunt vast voor-genieten met ons assortiment overzicht. Wij adviseren u graag persoonlijk bij uw keuze! Dat kan in onze winkel, maar ook telefonisch.

Vis is ook heerlijk op de barbecue. De meeste soorten zijn hier prima voor geschikt. In overleg kunnen we voor u een schitterende BBQ-schotel samenstellen met diverse vissoorten, garnalen-spiezen enz. Kijk voor ideeën en tips maar eens op ons barbecue assortiment. Voor een iets eenvoudiger moment kennen wij diverse vismenuutjes. Met bijvoorbeeld kibbeling of een lekkerbekje en verse groente en frites. Of een smakelijk broodje vis. Maak uw keuze uit ons lunch/broodjes assortiment.

Heeft u trek in een haring (bij ons krijgt u ze vers van het mes), een lekker vers gebakken visje of portie mosselen etc. etc. Kom dan gerust naar een van onze winkels!

Gourmetschotel

€ 9,50 p.p. (ca. 250 gr. p.p.)
met kabeljauw, heilbot, garnalen, zalm, roodbaars/pangasius en victoriabaars

Visschotel

Standaard voor € 12,95 p.p.
met forel, haring, roze garnalen, makreelfilet, schepzalm en zalmsnippers
Luxe voor € 16,95 p.p.
met forel, haring, Hollandse garnalen, makreelfilet, schepzalm en zalmfilet, palingfilet en heilbot

Zalmsalade

Standaard voor € 12,95 p.p.
met zalmsalade, haring, roze garnalen, makreelfilet, schepzalm en zalmsnippers

Luxe voor € 15,95 p.p.
met zalmsalade, haring, Hollandse garnalen, makreelfilet, schepzalm en zalmfilet en palingfilet

Haringschotel

Prijs op aanvraag