• 024 358 3201 - MALDEN
  • 024 642 0921 – WIJCHEN

Nieuws

Beste klanten, er zijn bij ons ook weer verse mosselen verkrijgbaar. Gelieve tijdig bestellen a.u.b. om teleurstelling te voorkomen.
Ook hebben we weer een heerlijke partij haring vast kunnen leggen, die lekker vet is, zoals u bij ons gewend bent.

 

Ook is het mogelijk om vis te bestellen die wij die dan voor u kunnen vacumeren en dan kunt invriezen zodat het zijn versheid behoud.

Onze bestellijsten zijn verkrijgbaar in de winkel of via deze link uit te printen.

Haring in de hand, dokter aan de kant!

Dagelijks wordt de haring vers door ons gesneden! 

Botermalse haring (vitamine D in vette vis). Heerlijk uit de hand met of zonder uitjes/ zuur of op een vers broodje.

Tevens hebben wij heerlijke, gezonde (licht verteerbare) vis, zoals: paling, zalm, forel, garnalen, gerookte vis, etc. Daarnaast hebben wij uiteraard een ruim assortiment aan verse vis voor in de oven of in de pan, die heerlijk te combineren zijn met diverse groenten.

Bij deze bent u van harte welkom om die bij ons te komen bestellen, persoonlijk of telefonisch zowel in Wijchen als in Malden. Graag tot in de winkel of  aan de telefoon.

U kunt ook bij ons terecht voor verse haring, dagelijks vers gesneden, graat loos gebakken vis en heerlijke kibbeling (volgens eigen recept). Wanneer u het zich wat gemakkelijker wilt maken en toch gezond (vitamine D) wilt eten kunt u ook bij ons terecht voor: salades, soepen,  (oven) gerechten en schotels die wij zelf bereiden.

We kunnen ook haringschotels, visschotels of vissalades of gourmet-schalen voor u opmaken. Vraag gerust naar de mogelijkheden en of bespreek uw wensen ( b.v. allergenen, aanpassingen etc,etc).