• 024 358 3201 - MALDEN
  • 024 642 0921 - WIJCHEN

Barbecue met vis

Barbecue mogelijkheden
    We bieden diverse barbecue mogelijkheden met vis zoals:

  • Zalm-garnalenspies, Tonijnspies en Victoriabaarssteak
  • Forel en Tonijnspies
  • Garnalenspies, Zalmspies, Heilbotsteak en Zalm-pangasiusspies
  • Garnalenspies, Tonijnspies, Zalmspies, Zalm-garnalenspies en Zalm-pangasiusspies

 

Wat bieden we nog meer

Gamba’s, tonijnsteak, zwaardvissteak, dorade, zeebaars(filet), rode poon, zalmmoot, forel, zalmforel(filet), zalmsteak, victoriabaarssteak, heilbotsteak, pangasiussteak, sardines, etc.

mosselen

Speciaal voor de kinderen

Ook aan de kinderen hebben we gedacht wat te denken van de overheerlijke kibbelingspiesjes en Visburgers. Maar er is uiteraard nog veel meer keuze.

mosselen
Wij adviseren u graag persoonlijk bij uw keuze! Dat kan in onze winkel, maar ook telefonisch.

BBQ weetjes:

1. Vrijwel alle vissoorten kunnen op de BBQ. Even licht zouten en iets besprenkelen met wat citroensap is meestal al voldoende.
2. Garnalen, gamba’s en inktvis doen het heerlijk aan de spies, met een druppeltje citroensap erover.
3. De BBQ moet goed op temperatuur zijn en mag niet meer vlammen. Het mooiste gril je, als de kooltjes met een dun laagje grijze as zijn bedekt. Gril niet te snel of te dicht op het vuur, maar gun het grillen enige tijd.
4. Vis moet je niet te vaak willen draaien. Dan valt hij minder gauw uit elkaar. Je kunt ook een visklem gebruiken (om te grillen) of aluminiumfolie (om te stoven).
5. Het is verstandig om de vis licht met olie te bestrijken. Hij plakt dan niet zo vast aan het rooster.
6. Haal de vis zo laat mogelijk uit de koeling en dan nog: dien ze op in kleine porties, die je van tijd tot tijd aanvult. Zo krijgen bacteriën de minste kans.
7. Met 10 – 12 minuten zijn de meeste vissoorten gaar. Garnalen, gamba´s en inktvis vragen doorgaans 6 – 8 minuten.